Danmark sender sårbare flygtninge retur til Grækenland

P1 Orientering d. 8. aug. kl. 16.07 – Hør indslag

Flygtningenævnet har besluttet, at det er i orden at sende sårbare flygtninge tilbage til Grækenland. Sagen handler om flygtninge, der allerede har fået asyl i Grækenland, men som efterfølgende er rejst videre til Danmark. Hidtil har man ment, at de særligt sårbare flygtninge – det kan fx være familier med små børn eller folk, der har et handicap – ikke kunne garanteres en god nok behandling, og at man derfor ikke kunne sende folk tilbage til landet. I de 8 sager, der involverer i alt 28 personer konkluderes, at de pågældende familier alligevel godt kan sendes tilbage til Grækenland. Hør mere om baggrunden…Hør indslag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *